Diensten

Volledige Boekhouding online (Exact online)

Boekhouden is een procesonderdeel wat steeds meer geautomatiseerd en dus gebruiksvriendelijker is gemaakt. We willen ons focussen op de realtime beschikbaarheid van de financiële situatie van uw bedrijf. Door middel van handige tools wordt door o.a. het uploaden van facturen & bonnen de financiële situatie up to date gehouden. Daarnaast is de facturatie een fluitje van een cent.

Debiteurenbeheer

Door realtime inzicht en signalering kunnen overschrijdingen van de betaaltermijn niet meer aan uw en onze aandacht ontsnappen met als gevolg een betere liquiditeitspositie.

Banken & betaalproces geïntegreerd (dagelijks bijgewerkt)

Door middel van een online bankkoppeling worden alle financiële transactie dagelijks bijgewerkt en is een actueel inzicht in de liquiditeitspositie maximaal. Betaalopdrachten worden binnen uw eigen bankpakket geautoriseerd en betaalbaar gesteld wanneer de openstaande facturen vervallen zijn.

Samensteldossier & Jaarrekening

Met behulp van Visionplanner wordt het samensteldossier gekoppeld aan het financieel pakket en worden op gestructureerde wijze de jaarcijfers voorbereid en verwerkt in de jaarrekening. De jaarrekening wordt middels een duidelijke presentatie toegelicht zodat alle vragen interactief beantwoordt worden. U als klant kunt ook toegang krijgen tot deze cijfers in de online omgeving en teven wordt een hardcopy hiervan verstrekt.

Fiscale aangiften

De volgende fase in het proces is de fiscale verwerking van uw inkomsten. De jaarcijfers uit de jaarrekening worden gekoppeld aan uw aangifte die ook in een online omgeving voor u inzichtelijk gemaakt wordt (toegang eigen klankportaal). Alle fiscale aspecten komen aan bod afhankelijk van uw situatie.

Advisering m.b.v. Rapportage & analyse met Visionplanner

De toekomst voor uw bedrijf wordt inzichtelijk gemaakt door uw financiële doelstellingen in heldere jaarplannen & prognoses te verwerken en te volgen voorzien van trend & forecast indicatoren.

Salarisadministratie

REFiDO verzorgd ook uw salaris administratie in EXACT online salaris. Voor iedere cao en altijd actueel – compleet met loonheffingaangifte, journalisering, pensioenaangifte en rapportage mogelijkheden via een eigen inlog in de salariscockpit voor uw bedrijf. Ook voor uw medewerkers bestaat de mogelijkheid toegang te krijgen tot persoonlijke portal waar loonstroken en relevante informatie 24/7 te raadplegen is.

Kennismaking

Welkom op de site van REFiDO Financiële diensten!

Refido wil een administratie kantoor zijn waar u als ondernemer terecht kunt voor uw complete financiële administratie en zien het daarbij als onze taak u zoveel mogelijk te ontzorgen zodat u als ondernemer volledig kunt focussen op wat voor u belangrijk is.

Wij werken met online oplossingen waarbij de focus ligt op effectieve een zo efficiënt mogelijke dienstverlening tegen zo laag mogelijke kosten. In overleg met u wordt bekeken welke zaken u zelf doet en welke door ons worden gedaan.

Het voordeel van de online oplossingen is dat ieder moment van de dag actueel inzicht in uw cijfers is waardoor u altijd geïnformeerd bent over de stand van uw financiële zaken.

Daarnaast willen wij graag ondersteuning bieden die bijdraagt aan het realiseren uw bedrijfsdoelstellingen.

Doelgroepen

- Ondernemers Eenmanszaken & MKB
- ZZP
- Verenigingen algemeen
- VVE
- Particulieren
- Bedrijven (interim)